Fynske Folkekor

                       

 

 

  

 

Sangstemmens brug i kor
 

Efterår 2022 i Odense

Fynske Folkekor planlægger i efteråret 2022 en arbejdsdag, hvor 2 professionelle sangere og erfarne korfolk står for dels stemmekonsultativt arbejde, dels korsang. Alt afstemt efter hinanden.

Lige som meget andet skal sangstemmen og evnen til at bruge den vedligeholdes. Gennemsnitsalderen er stigende, og sangerne bevarer sangglæden længere. Derfor vil vi med dette kursus bidrage til at bevare bedst mulige korkvalitet.

Instruktører:

Laura Flensted-Jensen debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2005. Hun er uddannet ved docent Ulla Wang og docent Frode Stengaard, og hun er desuden elev af tidligere professor Peer Birch. Sideløbende har hun deltaget i adskillige mesterkurser. Laura underviser på den jyske sangskole og er desuden freelance solist i forskellige ensembler.

Niels Bo Emgren er uddannet klassisk sanger og sangpædagog og debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2001. Senere har han studeret kor-ledelse hos Alice Granum på Det fynske Musikkonservatorium, med hvem han har udgivet den anmelderroste bog Syng ud – Syng op. Niels Bo har som freelance sanger medvirket som solist ved mange kor- og orkesterkoncerter. Derudover fungerer han til dagligt som organist ved Bryrup, Vinding og Vrads Kirker. Hans alsidige evner som sanger, pianist og dirigent har desuden gjort ham til en afholdt stemmecoach. Han er fast dirigent for Jysk Akademisk kor i Aarhus

Målgruppe Alle medlemmer af Danske Folkekor med fokus på medlemmer samt andre med tilknytning til Fyn