”Syng klassisk bedre”.

Workshop under temaet ”Syng klassisk bedre”

Februar 2021 i Midtjylland

Syd-Østjyske Folkekor

Kurset vil fungere som en slags overbygning på ovennævnte i 2020. Der vil blive tale om små stykker klassisk musik på originale sprog. En god træning i det at lære både nye stemmer og fremmede sprog samtidig. Instruktørerne har begge en baggrund som professionelle sangere og sangpædagoger, og de samordner deres indhold til dagen. De to instruktører arbejder med hver sin gruppe (kønsopdelt) med det mål at sammensmelte til ét kor.

Målgruppe; Medlemmer af Danske Folkekor samt andre med tilknytning til Midt-og Sydøstjylland

Instruktører:

Laura Flendsted-Jensen debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2005. Hun er uddannet ved docent Ulla Wang og docent Frode Stengaard, og hun er desuden elev af tidligere professor Peer Birch. Sideløbende har hun deltaget i adskillige mesterkurser. Laura underviser på den jyske sangskole og er desuden freelance solist i forskellige ensembler.

Niels Bo Emgren er uddannet klassisk sanger og sangpædagog og debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2001. Senere har han studeret kor-ledelse hos Alice Granum på Det fynske Musikkonservatorium, med hvem han har udgivet den anmelderroste bog Syng ud – Syng op. Niels Bo har som freelance sanger medvirket som solist ved mange kor- og orkesterkoncerter. Derudover fungerer han til dagligt som organist ved Bryrup, Vinding og Vrads Kirker. Hans alsidige evner som sanger, pianist og dirigent har desuden gjort ham til en afholdt stemmecoach. Han er fast dirigent for Jysk Akademisk kor i Aarhus

Deltagerprisen incl. noder er kr. 100,00