The Armed Man

Danske Folkekors Festivalkor

Forår 2021

Danske Folkekors Festivalkor opfører Karl Jenkins’ værk, en fredsmesse for solist, recitator, blandet kor og symfoniorkester. Desuden vises baggrundsfilm produceret synkront med partituret.

Formål Danske Folkekors Festivalkor er betegnelsen for et flagskib i Danske Folkekor med elitesangere fra hele landet. Det er et tilbagevendende stævneprojekt, som har til formål at give udfordringer til særligt rutinerede medlemmer af organisationens kor således at de fortsat kan dygtiggøre sig og tilfredsstilles ved gode udfordringer.

Dette stævne strækker sig over 1½ weekend med afsluttende koncert. Værket er komponeret som en bestillingsopgave til millenniumskiftet, og Karl Jenkins har taget udgangspunkt i fredsbudskabet med indhold fra og referencer til alle folkeslag og religioner. Værket er kendt og populært på store dele af kloden. I Danmark har det hidtil (i 2014) kun være opført ved 1 offentlig koncert, som også var i Danske Folkekors regi. Vi vil gerne medvirke til at bringe værket til større udbredelse og bekendtskab.

Christian Schultze - Christian er organist og kordirigent i St: Johannes Kyrkan i Malmö, hvor han forestår store korværker på stribe.

Målgruppe Medlemmer af Danske Folkekor med fokus på sangere fra korene, som til dagligt bærer ekstra ansvar i deres stemmegruppe, og som har brug for større udfordringer, som kræver, at de kan forberede sig alene.

Instruktør: Christian Schulze, Malmö, organist i St:Johannes Kyrkan i Malmö, samt et orkester med godt kendskab til værket,

Deltagerpris kr. 300,00,